USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

В Україні створили телеграм-бот для допомоги в евакуації

31 Березня 2022 07:00
В Україні запустили офіційний телеграм-бот @Evacuation2022_bot та сайт підтримки evacuation2022.com для організації евакуації населення.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба МВС повідомила у Телеграмі.

«Запроваджуємо важливий спільний проєкт. Наразі створено телеграм-бот та сайт, за допомогою яких кожен охочий може дізнатись всю наявну інформацію про евакуацію населення із зон бойових дій, а також отримати гуманітарну або медичну допомогу», – зазначив заступник міністра внутрішніх справ Ігор Бондаренко.

За допомогою бота можливе надання гуманітарної допомоги у зонах бойових дій, а також тимчасово захоплених територіях.

Читати ще: Якщо втратили чи забули паспорт під час евакуації. Поради омбудсмена

Цей проєкт реалізовано спільними зусиллями Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та Міністерства внутрішніх справ, разом з Координаційним центром органів місцевого самоврядування Української асоціації районних та обласних рад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus