USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

В Україні створять Центр рекрутингу іноземців

Сьогодні 07:16
Верховна Рада ухвалила за основу законопроєкт №12023 про внесення змін до порядку проходження військової служби за контрактом іноземців та осіб без громадянства.

Як повідомив народний депутат Ярослав Железняк, за відповідний проєкт закону проголосували 278 оббранців, передає УНІАН.

За його словами, згідно з документом, передбачено створення Центру рекрутингу іноземців.

Железняк пояснив, що положення про Центр рекрутингу з прийому іноземців та осіб без громадянства на військову службу за контрактом затверджує Кабмін.

Читати ще: Рада ухвалила закон про реформу митниці. Що він передбачає

«Передбачено проведення заходів спеціальної перевірки іноземців, під час якої з’ясовуватимуть законність їхнього перебування на території України; факти притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності згідно із законодавством України; ознаки зв’язків такої особи з розвідувально-підривною діяльністю іноземних держав проти України; інші обставини, що можуть перешкоджати прийняттю такої особи на військову службу за контрактом», – розповів Железняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus