USD 41.20 41.52
  • USD 41.20 41.52
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.80 10.95

В Україні створять інтерактивну карту з інформацією про всі ДТП

13 Травня 2021 17:22
Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив про підготовку інтерактивної карти України з даними про всі дорожньо-транспортні пригоди.

Як передає УНІАН, про це він сказав під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Безпека країни» у Києві.

«Дуже важливий фактор, який ми зараз розробляємо спільно з Міністерством інфраструктури, – це питання точної статистики щодо ДТП ... Ми готуємо інтерактивну карту України, на якій будуть відзначатися всі ДТП», – сказав Геращенко.

Він додав, що така інтерактивна карта буде загальнодоступною, і на ній передбачається надання повної статистики по ДТП.

«Кожен мер міста може зайти на цю карту і побачити: в Харкові, або в Одесі, або в Ужгороді стільки-то місць ДТП. Що це означає? Що в це місце потрібно вкласти гроші для того, щоб відремонтувати цей пішохідний перехід», – сказав Геращенко.

Нагадаємо, цього року Верховна Рада посилила відповідальність за порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

ВР прийняла закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху» (№ 2695). За це рішення проголосували 325 народних депутатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus