USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

В Україні стартує експериментальний проєкт з цифрового рекрутингу через «Дію»

Сьогодні 15:18
Уряд погодив пропозицію Міністерства цифрової трансформації щодо запуску експериментального проєкту з рекрутингу громадян України в електронній формі.

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Бабель.

Проєкт триватиме два роки, участь у ньому зможуть взяти українці віком від 18 до 55 років, які не проходять військову службу та не перебувають під мобілізацією.

Новий механізм рекрутингу дозволить обирати військову частину та спеціальність, а також подавати заяву на контрактну службу через портал «Дія», включно з мобільним додатком.

Читати ще: У застосунку «Резерв+» запрацює сервіс відстрочки військовозобов’язаних

Також учасники проєкту самостійно підтверджуватимуть придатність до служби без медичного огляду та психологічного тестування, вказуючи у заяві інформацію про стан свого здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus