USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

В Україні розшукали жінку, яку 15 років вважали безвісти зниклою

13 Березня 2021 14:43
Правоохоронці знайшли жінку, яка 15 років вважалася зниклою безвісти. Мешканку селища Царичанка Дніпропетровської області через багато років знайшли на Кіровоградщині.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Департамент карного розшуку.

Жінка зникла влітку 2005 року. З невідомих причин вона покинула місце проживання та перестала виходити на зв’язок з рідними.

Правоохоронці проводили розшукові зходи, відпрацьовували всі родинні та дружні зв’язки та можливі місця відвідування. На території Дніпропетровщини та сусідніх областей перевіряли вокзали, медзаклади та навіть морги.

«На початку березня 2021 року надійшла оперативна інформація, що схожа жінка проживає в одному із сіл Кіровоградської області. З метою перевірки вказаної інформації до Кіровоградської області направлено працівників поліції, серед яких – син безвісти зниклої. Вже дорослий чоловік впізнав власну матір. З нею все добре», – розповіли в Департаменті.

Як пояснила зникла жінка, вона пожалкувала, що вела розгульний спосіб життя і жила в різних місцях, їй стало соромно перед ріднею і вона вирішила не повідомляти про себе родичам.

В «новому» житті жінка навіть ім’я собі вигадала інше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus