USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.32 41.55
  • PLN 10.55 10.70

В Україні повідомили про підозру голові та 418 депутатам Держдуми РФ

27 Квітня 2022 21:13
Голові Держдуми РФ В’ячеславу Володіну та всім 418 депутатам нижньої палати Федеральних Зборів РФ, які підтримали постанову про визнання «ДНР» та «ЛНР» повідомили про підозру.

Про це повідомляють на сторінці Офісу Генерального прокурора у Фейсбуці.

«Завершено процедуру повідомлення про підозри голові та всім 418 депутатам нижньої палати Федеральних Зборів РФ, які підтримали прийняття рішень, що посягають на територіальну цілісність і недоторканність України (ч. 3 ст. 110 КК України)», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що згідно з даними слідства, Голова та 418 із 450 депутатів 15 лютого 2022 року під час засідання Державної Думи Федеральних Зборів рф підтримали постанову із зверненням до президента рф з проханням розглянути питання про визнання самопроголошених Донецької та Луганської народних республік як самостійних, суверенних і незалежних держав.

Зазначається, що також 22 лютого 2022 року вони підтримали ратифікацію договорів про дружбу, співробітництво та взаємну допомогу між РФ і так званими ДНР та ЛНР.

Нагадаємо, 21 лютого президент Росії Володимир Путін ухвалив рішення про визнання самопроголошених утворень «ЛНР» і «ДНР» і підписав відповідні укази. У них Путін доручив ввести війська на окупований Донбас для «підтримки миру».

Президент США Джо Байден заявив, що визнання Росією «ДНР» і «ЛНР» являє собою загрозу національній безпеці Сполучених Штатів і підписав указ про санкції проти «ЛДНР».

23 лютого Європейський Союз офіційно запровадив санкції проти Росії за визнання терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus