USD 41.20 41.43
  • USD 41.20 41.43
  • EUR 41.30 41.43
  • PLN 10.50 10.75

В Україні планують запровадити обов'язкову COVID-вакцинацію для медпрацівників

11 Листопада 2021 12:17
Міністерство охорони здоров’я планує ввести обов’язкову вакцинацію проти COVID-19 для медичних працівників.

Про це на брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає Укрінформ.

«Сьогодні Міністерство охорони здоров’я направляє на громадське обговорення та погодження з іншими міністерствами наказ про розширення переліку професій, для яких вакцинація є обов’язковою. Цього разу йдеться про: працівників закладів охорони здоров’я державної та комунальної форми власності; працівників органів місцевого самоврядування; працівників підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності відповідних територіальних громад», – сказав Ляшко.

7 жовтня Міністерство охорони здоров’я включило до переліку професій, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19, працівників: центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів; місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів; закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.

9 листопада до переліку професій, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19, додано працівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління центральних органів виконавчої влади; установ і закладів, що надають соціальні послуги, закладів соціального захисту для дітей, реабілітаційних закладів; підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4.03.2015 року № 83.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus