USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

В Україні під час тренувального польоту розбився Мі-2, екіпаж загинув

Сьогодні 08:27
У навчальній авіаційній бригаді Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба зазнав катастрофи вертоліт Мі-2.

Як повідомляється на сторінці університету у Facebook, це сталося під час виконання навчально-тренувального польоту. Екпіж складався з двох людей, вони загинули. На місці події працюють слідчі, профільні експерти та фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони.

"Командування університету та військової частини всебічно сприяє детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих. Це болюча і непоправна втрата для всіх нас... До оприлюднення результатів розслідування просимо утриматись від припущень та коментарів, з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про втрату першого винищувача F-16, який Україна отримала від партнерів. ЗМІ писали, що він зазнав катастрофи під час масованої атаки 26 серпня.

Згодом цю інформацію підтвердив Генеральний штаб Збройних сил України. Під час атаки з одним із американських винищувачів втратили зв'язок, льотчик Олексій Месь загинув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus