USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

В Україні патрулюватимуть лише вакциновані поліцейські зі спецзначками

29 Жовтня 2021 11:24
В Україні за дотриманням карантину стежитимуть лише вакциновані працівники поліції. З 1 листопада усі правоохоронці вийдуть на службу із спеціальними значками.

Про це в ефірі телепрограми «Право на владу» заявив голова Нацполіції Ігор Клименко, передає 24 канал.

Як розповів, вакцинацію поліцейських розпочали ще в квітні, у той період померло 20 поліцейських, ще сотні – перебували в реанімації. Водночас тепер ситуація вже краща.

«Сьогодні хворіє 2200 поліцейських, але в реанімації людей практично немає. І, слава Богу, жодної смерті. Ми не наражаємо на небезпеку громадян і будемо вимагати у громадян, які переступили закон, відповідати перед законом», – запевнив Клименко.

Він додав, що 4 тисячі поліцейських мають на планшетах зчитувачі GR-кодів і можуть встановлювати фейкові сертифікати.

Клименко закликав українців вакцинуватися, а про факти продажу підробок повідомляти за номерами 0 800 505 170 або 102.

Зауважимо, з 30 жовтня червона зона карантину діятиме вже у 15 областях України: Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Дніпропетровській, Одеській, Сумській, Рівненській, Миколаївській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Луганській, Львівській, Хмельницькій та Чернігівській.

Згідно з правилами, у ресторани, торгові центри, спортзали тощо можуть заходити лише вакциновані українці. Крім того, щепленими мають бути всі працівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ростов Показати IP 29 Жовтня 2021 11:43
правильно сделают
Народна прокуратура Показати IP 29 Жовтня 2021 16:52
Ще б тавро на лобі випалювали. Було б дешевше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus