USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

В Україні оновили зони карантину: де діятимуть найсуворіші обмеження

5 Жовтня 2020 08:15
В Україні від понеділка, 5 жовтня, почало діяти нове карантинне зонування. Найсуворіші обмеження будуть у так званій «червоній» зоні.

Які українські регіони опинилися в зонах з найжорсткішими обмеженнями – у матеіралі ТСН.ua.

В оновленому списку поменшало регіонів у «червоній зоні». Наразі там залишились тільки два міста – це Тернопіль і Канів Черкаської області, який минулого тижня ще був у помаранчевій зоні.

Міський громадський транспорт у цих регіонах мусить перевозити пасажирів лише на сидячих місцях. Підприємці мають визначитися, чи відкривати магазини і бари. Навчання в школах і садочках – у змішаному режимі: від першого до четвертого класу уроки проводять у школі, а вже від п’ятого класу дозволене дистанційне навчання. Також батьки можуть перевести дитину на навчання вдома – за індивідуальним графіком.

До «помаранчевої» зони карантину потрапили понад сотня населених пунктів. Серед них є й обласні центри: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Ужгород, Івано-Франківськ, Львів, Миколаїв, Полтава, Суми, Хмельницький, Харків.

Натомість столиця ще 28 вересня перейшла на ще слабший – «жовтий» рівень небезпеки. Також там є Житомир, Кривий Ріг, Запоріжжя, Рівне, Херсон, Чернігів, Черкаси.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus