USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В Україні обмежать трансжири у продуктах

20 Травня 2021 21:51
Учора Кабінет міністрів схвалив законопроект «Про внесення змін до деяких Законів України щодо обмеження вмісту трансжирних кислот у харчових продуктах».

Проєкт передбачає регулювання вмісту трансжирних кислот в харчових продуктах, які пропонуються кінцевому споживачу, пише 24 канал.

Законопроект має на меті запобігти виникненню неінфекційних захворювань, зокрема ішемічної хвороби серця, за рахунок сприяння здоровому харчуванню, поліпшення раціону харчування та здоров’я населення.

Ініціатори переконані, що запропоновані зміни знизять рівень споживання трансжирів у всіх вікових групах та покращать поживну цінність харчових продуктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 20 Травня 2021 22:12
зміни носять популістський характер. зміни вступають в силу ЧЕРЕЗ 3 РОКИ після їх .опублікування . відсутні реальні механізми контролю за його виконанням і відповідальності за невиконання. відсутній реальний контроль за імпортом відповідної сировини.
Анонім до скептик Показати IP 20 Травня 2021 22:47
отже, популізм добре монетизується)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus