USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

В Україні набирають кадровий резерв для роботи на деокупованих територіях

6 Липня 2023 00:52
Уряд України набирає кадровий резерв для роботи на деокупованих територіях. Нацагентство з питань державної служби уже приймає заявки від усіх охочих.

Про це пише УНН з посиланням на Мінреінтеграції.

Охочі потрапити до кадрового резерву для роботи на деокупованих територіях матимуть змогу перекваліфікуватися. Для цього потрібно зареєструватися на сайті Нацагентства, заповнити анкету, отримати підтвердження та протягом 5 календарних днів після цього пройти тестування на загальну ерудицію й заповнити мотиваційний опитувальник.

Читати ще: В Україні оголосили перші торги на відновлення пошкоджених Росією багатоповерхівок

До резерву набирають фахівців різних спеціальностей: юристів, бухгалтерів, ІТ-фахівців, спеціалістів зі зв'язків з громадськістю, і т.д. У разі потреби можна також перекваліфікуватися. Українські виші вже презентували магістерські програми для підготовки кадрового резерву з питань реінтеграції. 10 липня одна з них стартуватиме в КНУ ім. Шевченка.

«У нас є території, які вже понад 9 років перебувають у тимчасовій окупації. І той кадровий резерв, який поїде туди працювати, має бути відповідно підготовлений», – зазначила віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук.

Як повідомлялося, понад 30,6 тисячі направлень на роботу до «Армію відновлення» було видано громадянам України, починаючи з 1 жовтня минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
реаліст Показати IP 6 Липня 2023 06:35
Можливо, спочатку треба ті територї звільнити? Чи вже не терпиться грошенят трохи чиновникам волохатими лапами вкрасти?
Анонім Показати IP 6 Липня 2023 10:01
Хай полонені кацапи там пашуть. Насрали - приберуть за собою
Депутат Показати IP 6 Липня 2023 11:31
Відправте тих, хто просидів тут, протирав штани, а на їх місце наберіть недавно звільнених за скороченням, пенсіонерів з досвідом роботи,військових які звільнені за станом здоровя, .....Порахуйте, скільки сьогодні в кабінетах державних структур сидить молодих здорових

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus