USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В Україні на блокпостах торік сталося 43 ДТП

6 Січня 2024 06:16
В Україні за 2023 рік було зафіксовано 43 випадки ДТП на блокпостах.

Про це заявив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передає пресслужба МВС.

«За 2023 рік було 43 випадки ДТП на блокпостах. Внаслідок цих ДТП 10 осіб загинуло, а 39 отримали поранення. Коли почали розбиратися в причинах, то здебільшого – це стан алкогольного сп’яніння або наркотичного сп’яніння водія, банальне перевищення швидкості, коли не зміг оцінити умови розташування блокпоста і не зміг впоратись із керуванням свого автомобіля», – зазначив міністр.

Читати ще: На блокпосту у Києві водій авто збив на смерть військового

Клименко закликав громадян ретельно дотримуватися правил проїзду через блокпости та нагадав, що йдеться не тільки про дисципліну, а й про безпеку – і учасників дорожнього руху, які за кермом, і військових, і поліцейських.

Очільник Міністерства внутрішніх справ сказав, що після таких трагічних подій блокпост додатково позначають дорожніми знаками, відповідними яскравими стрічками і світловідбивною фарбою, а нацгвардійці та поліцейські проходять додаткові інструктажі, щоб уникнути таких ДТП та не стати жертвою несумлінних водіїв.

Читати ще: Як покарали поліцейського, який на блокпосту на Волині збив на смерть двох людей. Рішення апеляції
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
5 Показати IP 6 Січня 2024 09:13
Взагалі не зрозуміло для чого ті блокпости, яка користь, який результат? Поки як видно з пкблікації обні дтп із смертельними наслідками. Стоять цілими сутками ті поліціянти і в мороз і в дощ, замість того щоб виконувати свою роботу , одна видимість бурної діяльності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus