USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

В Україні легалізували віртуальні активи

17 Лютого 2022 14:26
Верховна Рада повторно проголосувала за закон про віртуальні активи з пропозиціями президента і зробила регулятором Нацкомісію з цінних паперів.

Про це відомо з засідання ВРУ, документ № 3637 підтримали депутати, пише Економічна правда.

Як зазначив у Телеграмі очільник Мінцифри Михайло Федоров, закон дозволить детінізувати новий сектор економіки. Криптообмінники та криптобіржі зможуть працювати легально, українці – захистити свої активи від можливих зловживань чи шахрайства.

Президент Володимир Зеленський раніше ветував закон про віртуальні активи та повернув його в Верховну Раду з 21 пропозицією. Комітет з питань цифрових трансформацій підтримав усі пропозиції Зеленського і рекомендував депутатам ухвалити закон у цілому.

Нагадаємо, на початку вересня Верховна Рада ухвалила у другому читанні і в цілому законопроєкт № 3637 «Про віртуальні активи», який встановлює в Україні механізм правового регулювання сфери віртуальних активів, що легалізує ринок криптовалюти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
73% Показати IP 17 Лютого 2022 16:31
Це добре. А субсидії то є віртуальний актив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus