USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

В Україні хочуть скасувати обов'язкові листи порушникам ПДР: є умова

10 Лютого 2021 18:48
У Верховній Раді України зареєстровано законопроєкт, який передбачає скасування обов’язкових листів порушникам ПДР в разі своєчасної сплати штрафу.

За словами заступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка, це дозволить скоротити витрати з державного бюджету, повідомляє OBOZREVATEL.

«У разі ухвалення проєкту закону лист буде отримувати тільки та особа, яка не сплатила свій штраф протягом 15 днів», – уточнив Геращенко.

Крім того, за його словами, найближчим часом у парламенті зареєструють законопроєкт, який дозволить притягати до адміністративної відповідальності за порушення ПДР представників дипломатичного корпусу.

«Ми підготували кілька ініціатив. Уже цього місяця на розгляд парламенту буде подано законопроєкт, який передбачає притягнення до адміністративної відповідальності представників дипломатичних місій. На жаль, ми маємо кілька грубих випадків, коли представники дипмісій порушують ПДР, але користуються імунітетом і не платять штрафи», – зазначив заступник міністра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus