USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

В Україні анонсували підвищення пенсій військовим

10 Липня 2021 07:58
Прем’єр Денис Шмигаль заявив, що на наступному засіданні Кабінету Міністрів буде ухвалено рішення про підвищення пенсійних виплат військовослужбовцям, які перебувають на пенсії.

Про це він повідомив у Телеграм-каналі.

Шмигаль заявив, що у 2017 році, при внесенні змін до закону про індексацію грошових доходів населення, питання індексації пенсій для військових не було врегульоване.

«Через це сьогодні новопризначені пенсії та пенсії, призначені до 2018 року, відрізняються майже вдвічі. І наш уряд планує виправити цю ситуацію», – написав голова уряду.

«Це рішення має зменшити наявні диспропорції», – додав Шмигаль.

Зокрема, передбачається з 1 липня встановити щомісячну доплату в сумі 2000 гривень для майже 400 тисяч військовослужбовців-пенсіонерів, встановити мінімальну пенсійну виплату на рівні 3854 гривні.

Також передбачається підвищення виплат для учасників бойових дій, які втратили працездатність.

«Понад 40 тисяч людей отримають підвищення майже у 700 гривень», – резюмував Шмигаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
військовий пенсіонер Показати IP 10 Липня 2021 10:03
Все,що потрібно зробити для військових пенсіонерів,це виконувати ЗУ"Про пенсійне забезпечення військовослужбовців та деяких інших осіб,звільнених з військової служби" і більше нічого.Знову кинуть,як собакам,якусь міфічну "доплату".Зробіть перерахунок пенсій згідно Закону і не потрібно ніяких "доплат".Чому військові пенсіонери повинні поневірятися,ходити по судах,пенсійних фондах,кормити адвокатів,якщо КабМін не виконує Закони України???
ІГОР Показати IP 10 Липня 2021 12:12
ЧЕРГОВЕ КІДАЛОВО ВИКОНУЙТЕ ЗАКОН
українець Показати IP 10 Липня 2021 13:53
УКРАЇНЦЯМ_ УКРАЇНСЬКУ ВЛАДУ!!!!! Тільки тоді можна буде очікувати на фінансово-матеріальне покращення народу вцілому.Все решта_ обіцянки-побрехеньки і окозамилювання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus