USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

В Угорщині зіткнулися круїзний лайнер і човен – є загиблі та зниклі безвісти

19 Травня 2024 16:51
В Угорщині двоє людей загинули і п’ятеро зникли безвісти після ймовірного зіткнення невеликого моторного човна з круїзним лайнером на річці Дунай.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Аварія сталася на північ від Будапешта у суботу ввечері. Про неї стало відомо, коли на березі річки поблизу Вероце, за 55 км на північ від Будапешта, знайшли чоловіка з кровоточивою раною на голові.

Поліція розпочала пошуки інших потерпілих. За кілька годин було виявлено у воді пошкоджений моторний човен.

Також було знайдено тіло дорослого чоловіка, нижче за течією – тіло жінки.

Пошуки п’ятьох зниклих безвісти тривають.

Читати ще: ВМС уночі знищили морський тральщик РФ

Речник поліції Будапешта Сома Чечі заявив, що на борту моторного човна під час імовірного зіткнення перебували восьмеро дорослих людей. За даними поліції, у час аварії в цьому районі перебував річковий круїзний лайнер. Його зупинили біля міста Комаром, судно мало пошкодження корпусу з одного боку.

Угорські державні ЗМІ поширили зображення 109-метрового круїзного лайнера, який був ідентифікований як швейцарський Heidelberg.

Поліція розпочала кримінальне провадження за цим фактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus