USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

В центрі Луганська прогриміли два потужні вибухи, є загиблі

7 Липня 2017 19:29
Поруч із так званим "будинком уряду" в центрі окупованого Луганська прогримів потужний вибух. За деякий час трапився ще один – поблизу так званої військової комендатури.

Про це повідомляє Обозреватель.

Що стосується першого вибуху, то в "народній міліції ЛНР" повідомили, що під час вибуху в центрі міста одна людина загинула і п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Про це повідомив "офіційний представник відомства" Андрій Марочко.

"У результаті теракту загинула капітан медичної служби "Народної міліції ЛНР", п'ятеро людей постраждали, серед яких мирні громадяни" - заявив він.





Дещо згодом журналіст Євген Спірін повідомив у Фейсбуці про наступний вибух. "Захоплений Луганськ, центр міста, "військова комендатура ", вибуховий пристрій в урні. Магазин "Музичний Пік", хто пам'ятає", - зазначив Спірін.

За його словами, в центрі міста все оточено.

"Назвали терактом. Зараз будуть шукати "шпигунів" по всьому місту", - додав журналіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ухти Показати IP 7 Липня 2017 20:08
Якось дивно збіглось з G20. Карлон хоче "кровавую хунту" Трампу показати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus