USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

В Тель-Авіві на підтримку України вийшло 17 тисяч людей

27 Лютого 2022 06:00
За підрахунками поліції, у марші підтримки України в ізраїльському місті Тель-Авіві взяли участь понад 17000 людей, повідомляє ТСН.

«Вся площа Абіми в самому центрі була заповнена українськими прапорами! Уся ізраїльська преса була тут: радіо та телебачення! Наш голос стає сильнішим і, сподіваюся, в уряді нас почують, оберуть проактивну позицію та почнуть допомагати», – зазначила одна з активісток Анна Жарова.

Вона додала, що на цьому не зупиняться і вже найближчими днями збирають акцію в Єрусалимі.

«В Ізраїлі заведено говорити «російська вулиця», так от: сьогодні ми стали свідками зародження і становлення «української вулиці» не за національністю, а за поглядами та цінностями! У понеділок виходимо до офісу прем'єрміністра. І активно починаємо організовувати гуманітарну допомогу», – додала вона.

«Ізраїльські друзі України» – найбільша волонтерська некомерційна проукраїнська організація в Ізраїлі, яка вже понад вісім років у співпраці з Посольством України в Державі Ізраїль опікується збором гуманітарної допомоги, організацією масштабних культурних заходів та просвітницькою діяльністю.

«У важкі для України часи ми намагаємося об’єднати усіх небайдужих людей та зробити свій внесок у справу припинення воєнної агресії Росії проти України», – зазначили в організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus