USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В Росії під час протестів затримали німого чоловіка за «скандування гасел»

6 Лютого 2021 13:04
У Санкт-Петербурзі суд оштрафував місцевого жителя на 5 тисяч рублів (близько 1,8 тисячі грн) за «скандування гасел» під час акцій на підтримку опозиціонера Олексія Навального. При цьому чоловік має проблеми зі слухом і не може говорити.

Про це інформує Telegram-канал Апология протеста, пише НВ.

Жителя Санкт-Петербурга Євгена Агафонова оштрафували за статтею про порушення порядку проведення публічного заходу. У протоколі, який склала поліція, ідеться, що він «спільно з іншими учасниками публічного заходу скандував гасла». Водночас Агафонов є інвалідом третьої групи через проблеми зі слухом та не може говорити.

Як повідомляє російська служба Радіо Свобода, у день затримання чоловік йшов до магазину. Агафонов стверджує, що про акцію нічого не знав. Його затримали, коли він намагався показати поліцейським, що не чує.

У відділі чоловік провів 9 годин, йому не надали перекладача. Адвокат затриманого уточнив, що його підзахисний не розумів роз’яснення поліцейських і не знав, які у нього права й обов’язки. Зазначається, що суд призначив Агафонову покарання нижче найнижчої межі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
То страх Показати IP 6 Лютого 2021 15:46
Ботоксна криса вже в кутку. Скоро її свої ж придушать, бо затримався він вже тут ...
Олег до То страх Показати IP 6 Лютого 2021 18:35
Руськоговорящий Хан сдавайся иначе заварим трубу и бункер ... тебя ожидает теплый щи и горячий чай, потом мы засунем тебе черенок.... и отпразднуем победу над дикой ордой. На руинах Мацквы будет весело, каждый руськоязычный получит бутылку водки и бубен.
Читач до То страх Показати IP 6 Лютого 2021 23:13
Тупий той, хто поставив "мінус", вони точно "недалекі". Ботоксна Моль вже точно в кутку. Санкції проти нього, його дочок, зятів, найближчого оточення, кацапських олігархів (аби ще й наших) вже підготовлені - перекриють і активи і пасиви, не зможуть і доларом скористатися. А рубльом зможуть, бо надрукують собі стільки, скільки треба. А тупий бідний кацап-ватник, який був в ...опі, буде ще в глибшій кловці.
Сісянкарнавальний Показати IP 6 Лютого 2021 16:34
Щоб виглядати дурником не обов'язково щось говорити.
Генерал Власов до Сісянкарнавальний Показати IP 6 Лютого 2021 17:26
або писати
Українка Показати IP 6 Лютого 2021 17:14
Країна дураків
Корінний лучанин до Українка Показати IP 6 Лютого 2021 20:42
Яка?
? до Корінний лучанин Показати IP 6 Лютого 2021 22:33
Ти хоть і тупенький, але мав би здогадатись.
Анонім Показати IP 6 Лютого 2021 17:37
Журналистам не противно молчать о ситуации в нашей стране? Миллиардная коррупция на Большой стройке в эпидемию COVID-19, развал системы здравоохранения соросятами, тарифный геноцид украинцев все это терроризм по мнению власти. Молчите дальше, а законопроект о медиа поставит вас всех в стойло, но потом не спрашивайте почему к вам на помощь никто не прийдет!
А што? до Анонім Показати IP 6 Лютого 2021 19:55
А Што это вас так задело? Новости из вашей родины?
Анонім Показати IP 7 Лютого 2021 10:00
Основні досягнення майдану: загальна криза, війна на донбасі, церковний розкол!
? до Анонім Показати IP 7 Лютого 2021 16:45
Не тупи. Після Майдану економіка росла, армія відбудовувалась, Україну поважали в світі, була надія на краще. А те що зараз, то антимайдан, риготина реваншує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus