USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.42 41.70
  • PLN 10.40 10.55

В РФ ліквідували начштабу авіаційної ескадрильї, причетного до удару по ТЦ у Кременчуці

Сьогодні 11:14
У російському селі Супонєво під Брянском знайшли мертвим з множинними травмами голови начальника штабу російської авіаційної ескадрильї, пілота 52-го важкого бомбардувального авіаполку ВКС РФ, який причетний до удару по ТЦ «Амстор» у Кременчуці на Полтавщині, в результаті чого загинули 22 людини.

Про це повідомили у ГУР Міноборони.

«Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця Голенкова Дмитра Володимировича. Голенков – пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі «Шайковка» та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї.
Голенков причетний до ракетних ударів по українських цивільних об’єктах, зокрема по торговому центру «Амстор» у місті Кременчук Полтавської області.

У момент атаки 27 червня 2022 року в ТЦ перебували близько 1000 людей. Внаслідок воєнного злочину тоді загинуло 22 людини, десятки отримали поранення.

Також Голенков відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинуло 46 цивільних українців, серед них – 6 дітей.

За даним ГУР, тіло російського воєнного злочинця виявили з множинними травмами голови, заподіяними, ймовірно, молотком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus