USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У п’яти садочках Луцької громади з’являться вчителі-логопеди

15 Листопада 2023 20:20
У п’яти закладах дошкільної освіти Луцької міської громади ввели штатні одиниці вчителів-логопедів.

Відповідне рішення ухвалили 15 листопала під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд членів виконкому винесли проєкт рішення про введення додаткових штатних одиниць учителя-логопеда та методиста з профорієнтаційної роботи у штатні розписи закладів освіти Луцької міської територіальної громади.

Як ідеться у пояснювальній записці, у зв’язку із тенденцією збільшення дітей, які потребують корекції мовлення, з метою запобігання різним відхиленням мовного розвитку дітей та створення рівних умов для усіх учасників освітнього процесу і надання на належному рівні освітніх послуг жителям Луцької міської тергромади необхідно увести 1,5 штатної одиниці учителя-логопеда для роботи з дітьми у ЗДО № 43, 44, 46, 47, 48. Адже у штатних розписах всіх інших закладів дошкільної освіти Луцької громади вже введені посади учителя-логопеда для роботи з дітьми.

Читати ще: Стала для брата і донором, і наставницею: історія логопеда з Волині

Також дирекція комунального закладу «Міжшкільний ресурсний центр Луцької міської ради» звернулася з проханням ввести 0,5 ставки методиста профорієнтаційної роботи у штатний розпис закладу.

Члени виконкому ухвалили необхідні зміни. Нові штатні розписи діятимуть з 1 січня наступного року.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus