USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

В перуанській пустелі розбився літак, загинули всі пасажири

5 Лютого 2022 11:21
В перуанській пустелі розбився пасажирський літак, семеро людей загинуло. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Guardian.

Місцева поліція повідомила, що серед загиблих троє голландських туристів, двоє чилійських і двоє перуанських членів екіпажу. Літак впав поблизу аеродрому Марія Райхе в місті Наска, повідомив пожежник Бриг Хуан Тірадо.

Командир поліції Едгар Еспіноса заявив журналістам, що літак, очевидно, загорівся після того, як вдарився об землю. Туристична компанія Aero Santos, яка володіє літаком, повідомила, що на лайнері було п’ять туристів і два пілота.

Лінії Наска, одна з найпопулярніших туристичних визначних пам'яток Перу, є об'єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, де зберігаються сотні гігантських геогліфів, що налічують понад 2000 років, на яких зображені фігури, які включають колібрі, мавпу, павука, пелікана та кита.

Заповідний регіон площею 400 квадратних кілометрів (250 квадратних миль), часто розглядають туристи з неба, щоб отримати найкращий вид на величезні стародавні фігури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Лютого 2022 13:51
Ну, ВН, ви ж Волинські новини. Ну до чого ця реруанська трагедія. У нас і так жах на жахові і жахом поганяє, а тут ще це. Фільтруйте трохи, чи що...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus