USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцькому НТУ вручили дипломи магістрам. Фоторепортаж

30 Січня 2022 13:52
У Луцькому національному технічному університеті вже колишнім студентам урочисто вручили дипломи магістрів.

Цього разу в «політесі» вирішили вручення дипломів зробити нетрадиційним: замість звичайних вітань відбувся мотиваційний work-stand-up, тобто гості-випускники ЛНТУ розповідали студентам свій шлях до успіху, даючи їм поради та наголошуючи на тому, аби випускники не боялися ризикувати.
Першою привітала 524 випускників ректор Луцького НТУ Ірина Вахович: «Нас об’єднує одне – університет є і буде для нас рідним на все життя. ЛНТУ динамічно розвивається та рухається вперед. Шановні випускники, ми завжди вас чекаємо. Дуже сподіваюся, що кожен з вас буде успішним. Ми навчили вас не всього, адже знання здобувають протягом всього життя».
Далі запрошені гості у форматі work-stand-up дали випускникам порцію мотивації, розповівши їм про свій секрет успіху, аби надихнути їх, щоб реалізовувати свої ідеї.

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад відзначив, що якщо людина робить щось добре, кожної хвилини та кожного дня, то має бути відповідний результат.

«Потрібно виходити з зони комфорту. Якщо людина любить добре поспати та поїсти, то вона ніколи не буде задумуватися про високі досягнення. Ви отримали диплом, але на цьому не варто зупинятися, виходьте з зони комфорту і далі. Те, що було, завжди потрібно змінювати. Необхідно завжди рухатися вперед та шукати нові ідеї», – сказав Григорій Недопад.
Головний інженер ПрАТ «СКФ Україна» Тимофій Федорчук пригадав, що в перший день навчання в ЛНТУ загубив залікову книжку: «Це було дуже цікаве знайомство з деканом. Заліковку принесли через рік, але в мене вже була нова».

Він розповів, що почав свою роботу на п’ятому курсі, з того часу пройшов деякі етапи, а з 2019 року отримав посаду головного інженера. З його слів, роботодавець не очікує, що працівник після університету прийде зі специфічними знаннями, але він очікує, що випускники матимуть базу інженерного мислення. Також важливе знання іноземних мов, адже це розширює варіанти технічних рішень та дає можливість бути у міжнародних командах інженерів.
Після цього випускники нарешті отримали омріяні дипломи магістрів.

Яким було вручення дипломів в ЛНТУ – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 30 Січня 2022 14:31
де ж вони будуть працювати?
Ахахах до дідо Показати IP 30 Січня 2022 14:56
Такий неочікуваний комент під матералом про вручення дипломів. Ніколи такого не було, а тут знов)
Олег Показати IP 30 Січня 2022 15:13
Клубніки для них вистачить
Пiiво до Олег Показати IP 31 Січня 2022 13:51
Москалику - "клубнiка" в Рязанi або за Уралом, звiдки ти приiхав з заробiткiв. На Волинi кажуть "трускавки" або полуницi.
Олег до Пiiво Показати IP 31 Січня 2022 14:11
А ти бачу спеціаліст у цьому. Мабуть - постійно їздиш її збирати??? Незабаром персонажі цієї статті складуть тобі компанію.
де Бiллу до Олег Показати IP 31 Січня 2022 16:13
Почни, насамперед, вчити украiнську мовую. По-друге - навчись поважати людей, що заробляють копiйку за кордом. Якщо анi першого, анi другого не вийде, тодi кращий варiант - валза, вокзал, Рязань
Іванович Показати IP 30 Січня 2022 16:59
А чого попів немає і Волинського хору?
маски Показати IP 31 Січня 2022 06:23
де?!
Володя Показати IP 31 Січня 2022 10:06
От реально куда і навіщо штампувати цих випускників у такій кількості? Ці ж дипломи абсолютно не підкріплені робочими місцями!
Анонім Показати IP 31 Січня 2022 12:06
Радість мине швидко, просто розіб'ється об суворі реалії життя, хто має блати то може й буде по спеціальності працювати, а всі інші велком то поланд, або тут шабашити всілякими "менеджерами, супервайзерами, мерчендайзерами" та іншим мотлохом. Є ще варіант зпитися... Але то вже крайняк.
Правда Показати IP 31 Січня 2022 13:29
Дарма витрачений час і гроші.Дуже шкода цих дітей.
лінивець Показати IP 31 Січня 2022 19:33
Вийдуть з дипломами магістра а потім роботодавці скажуть-нема досвіду роботи і до побачення. Я також колись закінчив лнту, шукав роботу,ходив по співбесідах-всі обіцяють шо передзвонять а я дурень ше вірив бо ж гарно вчився...і кому ті конспекти треба були? . З одної сторони роботодавець це власник свого бізнесу і він мені нічим не зобов,язаний але та дурнувата толерантність-брехня в очі просто не дадуть вчорашнім студентам реально глянути на себе збоку (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus