USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

До 31 року не дожив день: в останню земну дорогу провели волинського Героя Василя Форманюка

Сьогодні 17:33
6 серпня у храмі Архістратига Михаїла села Дачне відбулося відспівування Героя Василя Форманюка, який загинув від рук російських окупантів 25 липня, напередодні свого 31-го дня народження, під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Торецьк Донецької області.

Про це інформує Луцька міська рада.

Мешканець с. Дачне Луцької міської територіальної громади Форманюк Василь Степанович був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-номера обслуги десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти.

До спільної молитви за упокій душі спочилого разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами та небайдужими громадянами долучилася і секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Поховали Василя Форманюка на кладовищі у селі Дачне.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття родинам Героїв. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus