USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

В останню дорогу провели захисника з Волині Олександра Твердохліба

1 Грудня 2023 20:13
Вчора, 30 листопада, у Берестечківській громаді провели в останню дорогу Захисника – Твердохліба Олександра Всеволодовича, 23 липня 1969 р.н., який ніколи не був байдужим до долі України, повідомляють у громаді.

У 2014 році Олександр пішов добровольцем в АТО. З початком повномасштабного російського вторгнення теж не залишився осторонь і знову пішов захищати Батьківщину. Під час виконання бойового завдання загинув поблизу с. Мала Токмачка Пологівського району Запорізької області.

Жителі громади зустрічали Героя на колінах, провели траурний кортеж коридором шани до площі Соборності у м. Берестечко, де було відслужено чин заупокійної літії. Із скорботними словоми до усіх мешканців громади звернувся міський голова Ігор Грудзевич.

Далі траурна процесія попрямувала до Свято-Георгіївського храму с. Піски, де було відслужено повний чин похорону священниками Берестечківського деканату. Надалі процесія попрямувала до рідного дому Олександра. Поховали Героя на місцевому кладовищі в м. Берестечко. У мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

«Сумуємо і плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Наш Захисник Олександр показав приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Важко знайти слова втіхи для рідних і близьких, це непоправна втрата для всіх нас. Вкотре висловлюємо щирі співчуття всій родині», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus