USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

В Олиці реконструюють вуличне освітлення

1 Листопада 2021 07:00
Реконструкцію вуличного освітлення в Олиці Луцького району заплановано на вулицях Гончара та Лесі Українки.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Олицька селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 листопада.

Ідеться про два тендери: на реконструкцію мережі вуличного освітлення від ТП №332 на вулиці Гончара очікуваною вартістю 109 тисяч гривень і на реконструкцію вуличного освітлення на вулиці Лесі Українки вартістю 118 тисяч гривень.

Роботи включатимуть підвішування самонесучого iзольованого дроту на опорах, монтаж затискачів, гаків, прокладання дроту, встановлення світильників на кронштейнах із лампами потужнiстю 500 Вт, монтаж щитів, вимикачів, електромагнітних таймерів тощо.

Реконструкцію вуличного освітлення на вулицях Гончара та Лесі Українки в Олиці мають завершити до 31 грудня 2021 року. Гарантійний термін експлуатації становитиме п’ять років.

Нагадаємо, реконструкцію мереж вуличного освітлення також заплановано в селах Романів і Городині Луцького району.

Читати ще: Волинський Версаль: Олицький замок 100 років тому

Як ми писали раніше, 10 мільйонів гривень на реставрацію замку Радзивіллів в Олиці надійдуть уже цьогоріч. Бюджетний комітет погодив виділення коштів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фіма Показати IP 1 Листопада 2021 07:22
Мдаааа, с.Олика і Луцький район, вже років 40 був в Ківерцівському районі, і тут щось нове,щото журналісти ВН......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus