USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

По заслузі: в окупованому Бердянську в авто підірвали організаторку «виборів» Путіна

6 Березня 2024 16:09
В окупованому Бердянську підірвали одну з організаторок так званих "виборів" разом з автівкою. Внаслідок отриманих травм вона померла.

Про це повідомила очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіцина, а також колаборант Володимир Рогов, пише Українська правда.

"В Бердянську ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів. Орієнтовно в мікрорайоні Колонія сьогодні пролунав вибух. За наявною інформацією, ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів в тимчасово окупованому Бердянську", – повідомила Галіцина.

Інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Кадри наслідків опублікували пропагандистські джерела окупантів. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

Жінка була членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу".

Читати ще: ЗМІ з'ясували деталі вбивства російського пілота в Іспанії

Пізніше окупанти підтвердили попередню версію вибуху – підірвано автівку пособниці. За їхніми словами, під автівку заклали близько півтора кілограма вибухівки в тротиловому еквіваленті. Повідомляється, що жінка загинула від отриманих травм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus