USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

В окупованій Каховці підірвали гауляйтера Штепу, – росЗМІ

22 Грудня 2022 18:07
В окупованій Каховці підірвали місцевого гауляйтера Андрія Штепу, який заправляв селищем Любимівка, на лівому березі Херсонщини.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прокремлівське видання «ТАСС».

Зокрема, «екстрені служби» повідомили російським ЗМІ, що так званий «голова селища Любимівка на лівому березі Дніпра в Херсонській області загинув під час підриву автомобіля».

Пропагандисти повідомляють, що Штепа згорів у автомобілі заживо.

Влітку місцеве видання Мост повідомляло, що після призначення Штепи гауляйтером Любимівської громади в селі Василівка почався терор.

Повідомлялося, що у Штепи з багатьма місцевими були конфлікти і він показував окупантам, хто де проживає і казав, що помститься всім.

Окупанти призначили Штепу гауляйтером Любимівської громади 18 липня. Народився він у Росії, але давно жив в Україні.

Останні 15 років Штепа жив у Василівці, де працював у місцевому комунгоспі і безуспішно балотувався на посаду сільського голови.

Також повідомлялося, що Штепа торгував самогонкою і витрачав гроші на наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus