USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

В одному класі луцького ліцею – дев'ять двохсотбальників на НМТ

Сьогодні 18:12
В 11-М класі Луцького ліцею № 9 дев’ять випускників склали один предмет національного мультипредметного тесту на максимальних 200 балів.

Про це Суспільному розповіла класна керівниця 11-М Олена Олійник.

17-річна Оксана Єфімова всі 11 років вчилася на відмінно. Каже, що хоч золота медаль практично нічого не вирішує, але це – результат її старань. Результатами НМТ випускниця задоволена. Вона – серед трьох випускників в області, які отримали максимальних 200 балів з трьох предметів.

Дівчина написала українську мову, математику та англійську на 200 балів, а історію на 191 бал, каже, що допустила три помилки.

«Я вийшла на пів години раніше, ніж НМТ закінчилося і коли я побачила свої бали, я була трохи в шоці», – каже випускниця.
Читати ще: «Найважче далася історія»: випускник з Волині розповів, як вдалося набрати 600 балів на НМТ

По 200 балів з математики та англійської мови отримав випускник ліцею Роман Дубина. До НМТ готувався самостійно, без репетиторів. Математику і англійську хлопець склав на 200 балів, а українську мову та історію – на 183.

«Математику очікував 200 балів, бо багато часу приділяв їй, зацікавився з 9 класу, а так моя підготовка розпочалася в 11 класі. Я подаю заявки в Луцьк та Львів на економічну спеціальність», – коментує свій результат та ділиться планом щодо вступу хлопець.
Успіхами своїх одинадцятикласників тішиться, говорить вчителька математики Марія Демчишин. З її слів, це результат багаторічної роботи і педагога, і учнів.

Читати ще: Підсумки основної сесії НМТ-2024: троє волинян набрали по 600 балів

«Я не скажу, що мене вразило, а розраховувала ще на більший результат. В класі шестеро учнів здали математику на 200 балів, п’ятеро учнів зробили одну помилку. Починали ми працювати фактично з 5-7 класу», – розповідає вчителька.
Вчителька української мови Валентина Носалюк каже, що завдання на НМТ вважає не найлегшими, але він не був не непередбачуваним.
Загалом навчання у Луцькому ліцеї № 9 завершили 122 одинадцятикласники, з них 33 – медалісти. Зараз кожен випускник визначається з вибором професії, обирає для себе навчальний заклад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus