USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

В одному із кращих за благоустроєм окрузі Луцька відзначили свято району

4 Липня 2019 11:48
Округ на проспекті Соборності, депутатом якого є Олександр Козлюк, став одним із кращих в Луцьку за благоустроєм. Тут, за підтримки депутата, капітально відремонтовані всі дворові території, обладнано дитячі майданчики, які постійно оновлюються і доповнюються новими елементами. І вже не вперше Олександр Козлюк влаштував незабутнє свято у дворі на проспекті Соборності, 32, яке зібрало більше сотні дітлахів та дорослих.

«Минулого року ми організували два подібних заходи до Дня захисту дітей і реакція малюків була просто неймовірною, – розповів Олександр Козлюк. – Побачивши таке щире захоплення у гостей свята, вирішив і цьогоріч організувати щось подібне, аби залучити молодь до активного і веселого проведення часу і запросити дорослих мешканців сусідніх будинків для знайомства і спілкування».
Приводом для свята стало встановлення нових елементів на дитячому майданчику – каруселей і спортивно-розважального комплексу для ігор та спортивного загартування дітей.

«Розвитку округу дійсно стараємось приділяти посилену увагу, постійно співпрацюю з мешканцями, знаю їхні потреби, залучаю кошти з депутатського фонду та використовую всі можливості для розвитку мікрорайону. Варто відзначити і внесок благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у розвиток нашого округу, в якому свого часу було встановлено сучасний і якісний дитячий розважальний комплекс.

Приємно, що разом ми маємо взаєморозуміння, спільне бачення і співпрацю по багатьох аспектах розвитку міста. Також хочу висловити щиру вдячність управлінню соціальних служб для сім׳ї, дітей та молоді, а також безпосередньо директору Ліні Галан за допомогу в організації та проведенні заходу. Свято дійсно вдалося і пройшло на високому рівні».

Про вдало проведений захід найкраще свідчили захоплені посмішки і вигуки дітей, яких розважали професійні аніматори, усіх присутніх вразило шоу гігантських бульбашок, видовищем насолодилися як діти, так і дорослі.
Участь у святкуванні взяв радник міського голови, депутат Луцької міської радиІгор Поліщук, акцентувавши увагу на розвитку спортивно-оздоровчих комплексів по всій території міста.

«За сприяння благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Луцьку дуже активно розвивається напрямок встановлення ігрових та спортивних зон для дитячого відпочинку і спорту», – зауважив Ігор Поліщук.

«Приємно, що нам і нашим дітям приділяється така увага. Сьогодні в нас дійсно гарна і доглянута територія, тільки позитивно сприймаємо сьогоднішнє свято і всі ті зміни, які відбуваються у нашому районі. Люди бачать, що в нас постійно додаються нові елементи у дворі, всюди нові лавочки, смітники, і, відповідно, мешканці починають більш дбайливо ставитися до нашого спільного майна», – зазначила одна із присутніх на святі місцевих мешканок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Мешканець Показати IP 4 Липня 2019 12:17
Дуже гарне свято!!! Олександре ви молодець- так тримати.
Ольга Показати IP 4 Липня 2019 12:21
Молодчинка. Так тримати-округ дійсно в гарних руках
Ірина Показати IP 4 Липня 2019 12:24
Діти під враженнями!!! Ініціатива супер!!! Весело, цікаво і дуже емоційно для дітей. Моя Катруся просто у захваті!!! Наш депутат найкращий. Вільно можна поспілкуватися і він дійсно НАШ!!!
Ярослав Показати IP 4 Липня 2019 12:24
Олександре-свято вдалося, діти були задоволені і ми батьки також. Дякуємо
Валентина Степанівна Показати IP 4 Липня 2019 12:27
Округ дійсно став одним з найкращих. Дякуємо і так тримати далі Євгеновичу
лучанин Показати IP 4 Липня 2019 12:30
Чудовий захід для дітей, смачні смаколики- таке свято треба проводити частіше. Наснаги в роботі
Лучанка Показати IP 4 Липня 2019 12:43
Клас! Ми досі під враженнями, по фото видно, які діти щасливі) і район в нас став найкращим, все новеньке і красиве
Лариса Показати IP 4 Липня 2019 12:44
Олександр Євгенович, дякуємо Вам! Минулого року свято вдалося, а цього року ще набагато потужніше, всі присутні були в захваті
Ольга Показати IP 4 Липня 2019 12:54
Молодчинка. Так тримати-округ дійсно в гарних руках
Валентина Показати IP 4 Липня 2019 13:02
Клас, наш депутат дійсно працює окрузі
Моллі Показати IP 4 Липня 2019 13:04
Молодці,що організували таке свято!!!!
Михайло Показати IP 5 Липня 2019 08:37
Повезло мешканцям з депутатом
10 школа Показати IP 8 Липня 2019 08:16
Заздрю ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus