USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

В Одесі суд примусив чоловіка, який підтримував окупантів, читати українську літературу про радянські репресії

11 Липня 2022 23:45
У Одесі чоловіка, який поширював у соцмережі проросійські повідомлення, суд примусив прочитати твори української літератури про репресії в СРСР.

Відповідне рішення прийняв Приморський суд Одеси.

Чоловік під ім’ям «Владимир Устинов» поширював у російській соцмережі «Однокласники» антиукраїнські меседжі.

Він закликав до боротьби проти «київської влади нацистів», підтримував дії російських окупантів та закликав об’єднати східні та південні області в «Новоросію».

Меседжі на підтримку РФ чоловік писав зокрема зі свого місця роботи – комунальної установи «Одеський зоологічний парк загальнодержавного значення».

Після обшуків у чоловіка вилучили телефон, з якого він сидів у «Однокласниках», суд визнав його винним у закликах до повалення державної влади.

Суд відправив чоловіка за ґрати на 5 років із випробувальним терміном в 3 роки.

У якості покарання чоловіка зобов’язали прочитати декілька творів з української літератури: Івана Багряного, «Тигролови», Василя Барки «Жовтий князь» та Уласа Самчука «Марія».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 12 Липня 2022 09:31
Чому нікого не розстрілюють?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus