USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

В Одесі обвалилася частина житлового будинку: під завалами можуть бути люди

18 Травня 2020 18:32
В Одесі обвалилася частина житлового будинку на вулиці Торговій. Зруйнована частина будівлі з першого по третій поверх. Інформація про інцидент надійшла близько 17 вечора 18 травня. Під завалами можуть бути люди, поки інформації про постраждалих немає.

Обвалилася частина будинку-пам’ятника архітектури на вулиці Торгова 20. Наразі до пошуково-рятувальної операції залучили 42 рятувальників, передає 24 канал з посиланням на пресслужбу ДСНС.

Мешканців решти будинку терміново евакуювали. Обвалилися приблизно 6 квартир. Наразі рятувальники розбирають завали, а на місце вже прибули медики.

Місцеві жителі повідомляють, що в сусідньому будинку проходив капітальний ремонт. Там раніше були лазні. Їх знесли, щоб звести нову будівлю. На ділянці вже навіть почали рити котлован.

За словами мешканців прилеглих будинків, останнім часом на тому місці вели роботи з демонтажу бетонної основи колишньої лазні. При цьому взимку будівельники пошкодили теплотрасу, і люди, що живуть тут, сиділи без тепла.

Свої побоювання щодо обвалу будинку на Торговій 20 люди почали висловлювати ще рік тому, а у березні цього року на його стіні з’явилася велика тріщина. Відтак жителі дому боялися провалитися в катакомби, на яких, до слова й стоїть ця будівля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хехъ Показати IP 19 Травня 2020 06:42
напевно мешканці будинку десятками років писали скарги про аварійність цієї "історичної пам 'ятки". Для Одеси це норма. У місті, в якому повсюдні катакомби, трапляються потужні землетруси, будуються багатоповерхівки. Кажуть, "нові технології"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus