USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.47

В Одерадах і Антонівці відремонтують дороги

24 Травня 2023 22:12
У селах Одеради та Антонівка Луцької міської територіальної громади відремонтують вулиці. В Одерадах – вулицю Набережна, а в Антонівці – вулицю Центральна.

Тендери на поточні ремонти згаданих вулиць на сайті держзакупівель оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Аукціони розпочнуться 26 травня.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Набережна в Одерадах становить 4,1 мільйона гривень, а ремонту вулиці Центральна в Антонівці – 1,3 мільйона гривень.

Роботи в селі Одеради включатимуть зрізання узбіч автогрейдером, улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю, улаштування одношарових основ, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, планування та укріплення узбіч, улаштування водовідвідних канав.

Натомість в Антонівці на вулиці Центральна проведуть наступні роботи: улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю, улаштування одношарових основ із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, планування та укріплення узбіч.

Ремонти мають закінчити до 15 листопада цього року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, цього року в селах Луцької міської територіальної громади проведуть низку ремонтів доріг. Планують оновити покриття на вулицях у Княгининку, Дачному, Зміїнці та Прилуцькому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus