USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

В Луцькраді базарники влаштували шарпанину і не випускали депутатів. Відео

31 Липня 2019 16:49
Підприємці ринку «Привіз» заблокували вихід з сесійної зали Луцької міської ради. Коли оголосили перерву в засіданні вони не пропустили депутатів та влаштували шарпанину в коридорі.

Депутати заявили, що присутні обмежують їх свободу пересування, адже в сесійному засіданні оголосили перерву і вони хочуть покинути залу. Натомість люди взялись шарпати депутатів, скандувати «ганьба!».

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт запропонував присутнім зібратись 1 серпня о 15:00 в сесійній залі для того, щоб знайти компромісне рішення. Підприємці, своєю чергою, вимагають присутності на зустрічі підприємця Олександра Башкаленка, який на місці ринку хоче побудувати торговий центр.
Як повідомлялся раніше, на 60 чергову сесію міської ради прийшли люди, які торгують на ринку "Привіз". Вони вимагали скасувати дозвіл на будівництво на місці ринку торгового центру, що хоче звести орендар земельної ділянки Олександр Башкаленко. Після того, як питання про розірвання оренди з власником землі скандального ринку «Привіз» не внесли на розгляд чергової сесії Луцької міської ради, підприємці заблокували вхід до сесійної зали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олександр Показати IP 31 Липня 2019 17:02
Не видно ні однієї бабусі яка продає молоко або городину щоб вижити.Одні бариги.
Раз Показати IP 31 Липня 2019 17:46
Скільки паніки від жменьки людей
опа Показати IP 31 Липня 2019 18:03
Бариги
Оля Показати IP 31 Липня 2019 19:01
чого купка бариг, які перепродують городити і молочку сумнівної якості приходить тероризувати міську раду. Хай торгують цим добром у своїх селах, а нормальна людина купить усе в магазині, де є хоч гарантія на належні умови зберігання
До Олександр Показати IP 31 Липня 2019 20:46
Це про чоловіків у добре випрасуваних сорочках ?
Яна Показати IP 31 Липня 2019 21:52
Люди мітингують не через якусь дрібницю,вони відстоюють свої права,це їхній заробіток. Думаєте тримати господарство це так легко! Думаєте у магазинах краще купити усе на хімії? Чи краще купити свіже корисне молоко у цих людей. Совість мали б називати їх баригами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus