USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.50 10.65

В Києві окупанти обстріляли багатоповерхівку, на Житомирщині знищили 7 будівель

14 Березня 2022 08:20
У ніч на 14 березня російські окупанти знову вдалися до тактики ракетних ударів по цивільній інфраструктурі – у Києві обстріляли багатоповерхівку та завод "Антонов", а внаслідок ракетних ударів на Житомирщині знищено сім будівель.

Про це повідомляє ДСНС, пише ТСН.

В Оболонському районі Києва близько п'ятої ранку невідомий об'єкт влучив у житлову багатоповерхівку. У результаті сталося часткове руйнування, а також спалахнула пожежа у квартирах. Зруйнувався сходовий майданчик з першого по третій поверхи та фасад будинку з першого по дев'ятий поверхи. Пожежа спалахнула на третьому та четвертому поверхах.

3 постраждалих госпіталізували, ще 9 надали допомогу на місці. Врятовано 15 осіб та евакуйовано 63 особи. Інформація щодо загиблих та потерпілих уточнюється, проте станом на зараз відомо про мінімум 2 загиблих. Пошукові роботи тривають. Пожежу ліквідовано.

"Судячи з усього п’яні покидьки просто розважались стріляючи по спальним районам Києва", - прокоментував подію радник МВС Антон Геращенко.
Також російські окупанти вночі завдали ракетного удару по Житомирській області. Зазначається, що загарбники атакували селище міського типу Ставище Житомирського району. Ракетний удар було завдано по адміністративних будівлях. Внаслідок повітряної атаки Росії постраждало чотири особи. За попередньою інформацією, знищено сім будівель.
Наразі на місці працюють рятувальники. Проводяться пошуки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus