USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

В країні його немає: чому «Старий Луцьк» покинув один з лідерів Олег Рудаков

21 Вересня 2023 09:49
Один з лідерів баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Олег Рудаков припинив виступи за лучан, оскільки завершив професійну кар’єру через травми. Зараз колишній баскетболіст перебуває за кордоном.

Про це під час передсезонної пресконференції повідомив головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій.

Він нагадав, що Олег Рудаков провів за «Старий Луцьк» два хороші сезони, відновивши кар’єру після важкої травми.

«Можливо, хтось не знав – в Олега Рудакова була надважка травма. Він переніс серйозну операцію і довгий час відновлювався, пропустив кілька сезонів. Коли він виявив бажання відновити кар’єру, ми з ним зв’язалися і дали йому шанс у нашому клубі. Після цього він провів два якісні сезони. А зараз Олег вирішив завершити професійну кар’єру баскетболіста. Це рішення йому далося дуже важко. У нього була травма коліна, минулий сезон він фактично догравав. Тому це рішення пов’язане тільки з цим. Наскільки я знаю, зараз в країні його немає», – сказав Володимир Журжій.
Відзначимо, що в минулому сезоні Олег Рудаков у середньому за гру набирав 9,5 очка, збирав 8,5 підбирань та віддавав 1,3 результативні передачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus