USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

В Ковелі підтопило дві вулиці, а влада бездіє

26 Грудня 2017 18:00
Через безгосподарність місцевої влади, в Ковелі вода підтопила будинки на двох вулицях. Про це повідомив депутат Ковельської міської ради, голова фракції «УКРОП» Ігор Пініс, інформує прес-служба Волинського УКРОПу.

За словами депутата, через підвищення рівня ґрунтових вод, на вулиці Назарія Яремчука та провулку Лермонтова вода затопила домівки ковельчан.

«Зараз навколо будинків стоїть вода, в будинках теж вода, затоплені погреби, свинарники, двори. Щоб пройти до будинку, люди прокладають місточки з дощок. Через вологість просідають будинки, гниють стіни і підлога в оселях. І це просто катастрофа для людей», – обурюється Ігор Пініс.



«На цих вулицях відсутня зливова каналізація, так звана «лівньовка». Через це після рясних дощів, коли тане сніг вода спричиняє підтоплення садиб. Раніше тут були проведені канали, проте міська рада пороздавала землю просто на цих каналах, які пізніше засипали», – додає депутат Ковельської міськради від УКРОПу Галина Стасюк.

За словами керівника фракції «УКРОП» у Ковельській міськраді, така ситуація вже не вперше. Місцеві мешканці неодноразово зверталися до міської ради, проте влада на них не реагує. Тож люди звернулися до депутата міськради Галини Стасюк.



Жінка підготувала запит на сесію Ковельської міської ради, в якому просила створити комісію з депутатів міської ради, відділу комунального господарства для вивчення цього питання. Проте запит на сесії в повному складі не підтримала фракція «Батьківщина».

«Попри всі перепони, ми продовжимо звертатися і працювати над тим, аби людей почули і в бюджеті були передбачені кошти на водовідведення на цих вулицях», – підсумовує Ігор Пініс.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
13 Показати IP 27 Грудня 2017 19:35
как-нибудь само рассосется
Той хто там живе Показати IP 27 Грудня 2017 20:09
Все саме так як пише в статті. І головне коштів вистачає щоб покласти бруківку по асфальтованих доріжках біля багатоповерхівок в центрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus