USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

В Ізраїлі у ДТП загинув відомий веломандрівник

12 Березня 2021 23:33
У п’ятницю, 12 березня, в ізраїльському медичному центрі Західної Галілеї в Нагарії помер знаменитий веломандрівник Рої «Джинджа» Саду. 38-річний чоловік не пережив наслідків аварії.

Про це з посиланням на NEWSru.co.il пише Страна.

10 березня Рої їхав на велосипеді і його збив автобус недалеко від кібуца Рош-ха-Нікра, що на півночі Ізраїлю. Його доставили в лікарню з невиліковним пошкодженням головного мозку. Після смерті органи відомого мандрівника передали сімом пацієнтам.

Саду народився і виріс в ізраїльському поселенні Оран. Після служби в армії він займався альпінізмом і навіть пройшов професійний курс альпінізму в Індії. Але потім його захопив велоспорт.

Рої вирішив здійснити кругосвітню велоподорож. Підготовка до неї зайняла рік. Велопохід почався в липні 2007 року в затоці Прудхо на Алясці і тривав чотири з половиною року. Рої проїхав понад 66 000 км, перетнув 42 країни в Північній Америці, Південній Америці, Африці, Європі, Азії, а також об’їздив Австралію.

У свої останні дні Саду планував подорож на каяку по західному узбережжю Північної Америки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus