USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

В Італії за пандемію кількість бідних зросла на мільйон

17 Жовтня 2021 08:27
Нині в Італії вже 5,6 млн осіб живуть у злиднях: пандемія коронавірусу різко погіршила становище італійців, які і так ледве зводили кінці з кінцями.

Про це повідомляє DW з посиланням на свіжий звіт гуманітарної організації Caritas Italia.

У документі констатується наявність кризи «небаченого масштабу» – у двох мільйонах бідних сімей живуть понад 1,3 млн неповнолітніх, які не мають коштів для гідного життя. Багато італійців, які знаходилися на межі бідності, на тлі пандемії опинилися в повних злиднях, а ті, хто і так вже був бідний, навряд чи самостійно поправлять свої справи, зазначає Caritas Italia. Найсильніше від бідності страждають Валле-д’Аоста, Кампанія, Лаціо, Сардинія і Південний Тіроль.

Caritas Italiana закликала уряд прем’єр-міністра Італії Маріо Драгі переглянути державні програми допомоги, оскільки більша частина нужденних італійців не отримують допомогу, багато з них також страждають від непомірної заборгованості та лихварів. У доповіді зазначається, що ще до пандемії мільйони італійських сімей мали настільки високі борги, що вони не можуть бути виплачені за нормальних умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 17 Жовтня 2021 09:12
як добре .що 73 % украінців мають більші статки ніж італійці!-а пенсіонери з пенсією в 2.5 тис грив-взагалі куркулі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus