USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

В Іспанії у статуї динозавра знайшли тіло чоловіка

24 Травня 2021 23:07
Усередині статуї динозавра в Іспанії знайшли мертве тіло 40-річного чоловіка.

Труп виявився у нозі виробу в передмісті Барселони, пише УНІАН з посиланням на Newsweek.

Скульптура була частиною рекламної кампанії кінотеатру. Тіло помітили батько та син, тато повідомив про нього правоохоронцям.

Чоловіка знайшли за кілька годин після того, як його сім’я заявила про зникнення. Щоб витягнути труп, рятувальній команді довелося розпиляти динозавра, зробленого з пап’є-маше, на кілька частин.

За інформацією місцевого поліцейського управління, інцидент розслідується, проте «ознак злочину» у зв’язку зі смертю чоловіка не виявлено. Можливо, він заліз всередину динозавра, тому що впустив свій телефон, а потім впав головою донизу і застряг.

Поліція очікує результатів розтину, щоб визначити причину смерті та з’ясувати, як чоловік потрапив у статую.
🔴 Troben el cos sense vida d'un home dins d'un dinosaure decoratiu dels antics cinemes del Cubics de #SantaColoma de #Gramenet. Un nen i el seu pare, que juguen sovint a la zona, han trobat el cadàver. El pare ha avisat immediatament la policia, que investiga la causa de la mort pic.twitter.com/EIAc3P4Lr1— El Mirall.net (@elmirallnet) May 22, 2021
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus