USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

В Іспанії створили точну копію змученого тіла Ісуса Христа

19 Жовтня 2022 00:48
В Іспанії створили модель Ісуса Христа зі справжнім людським волоссям за допомогою Туринської плащаниці.

«Тіло» зроблене із силікону й латексу. На ньому вказано всі рани, яких, як вважається, було заподіяно Спасителю, коли його було замучено і вбито, пише Кореспондент з посиланням на Daily Star.

Хосе Луїс Ретана, єпископ Саламанкський, сказав, що тіло людини на Священній плащаниці може являти собою «укріплення Божої любові, яка постає тілом в Ісусі Христі, який помирає, затаврований як лиходій, дорогою ціною принісши жертву в ім’я нашого спасіння. Любові більшої немає на цім світі».

Альваро Бланко, куратор виставки, додав, що під час створення тіла плащаницю вивчали 15 років.

«Ніхто не наважувався зробити таке гіперреалістичне тіло. Ми наважилися і сподіваємося, що успіх виставка матиме цілковитий. Ця виставка являє собою подорож у мистецтво, археологію та науку про Святу плащаницю, які вперше представлені разом на цій унікальній виставці площею 600 квадратних метрів», – зазначив Бланко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2022 10:29
розп'яття - це була поширена страта в ті часи в Римській імперії. Страчували так багатьох, в тому числі бунтівників, рабів,які вбили свого господаря і т.д., тобто таким чином замучили багатьох і винних у чомусь,і абсолютно невинних. До чого тут якась любов? Те,що одні люди знущаються над іншими,говорить тільки про те,що великий відсоток серед людей є бидлом - кровожерливими жорстокими виродками, з якими треба боротися аж ніяк не підставляючи іншу щоку, але й не перетворюючись на такого ж монстра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus