USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

В Іспанії контрабандисти врятували поліцейських, які їх переслідували

5 Жовтня 2019 23:45
Троє іспанських поліцейських, які опинилися в морі, коли їх човен розбився під час погоні, були врятовані контрабандистами наркотиків, яких вони переслідували.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Guardian.

У п’ятницю поліцейський човен почав переслідувати катер «з чотирма людьми на борту, які підозрювалися в перевезенні наркотиків» в водах біля південного узбережжя Іспанії.

Під час погоні два судна зіткнулися, у результаті чого троє поліцейських впали в море, а їх човен «вийшов з-під контролю».

За допомогою мегафона поліцейський вертоліт, що завис над човном підозрюваних, закликав тих, хто перебував на борту катера, допомогти, і вони витягли з води трьох поліцейських.

Однак це не допомогло їм, коли поліція знайшла три тонни гашишу в воді неподалік. «Вони були заарештовані за незаконний обіг наркотиків», – йдеться в заяві поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus