USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

В Іспанії дозволили евтаназію

19 Березня 2021 15:57
Влада Іспанії підтримала закон про евтаназію.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на CNN.

Відповідне рішення підтримали 202 законодавці. Опоненти іспанського закону також обіцяють оскаржити новий законопроект в Конституційному суді країни.

Скористатись цим правом зможуть люди, які страждають «серйозними хронічними захворюваннями без шансу на одужання та з нестерпними стражданнями».

Вступити в силу закон має через три місяці. Таким чином, від потенційних тюремних вироків будуть звільнені ті, хто допомагає хворим піти із життя.

Наразі, за конкретних умов, евтаназію дозволяють Бельгія, Люксембург та Нідерланди. Проте на цьому тижні португальський суд скасував закон про евтаназію як неконституційний.

Опоненти іспанського закону також обіцяють оскаржити його в Конституційному суді країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus