USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.66 10.80

В Іспанії чоловік навмисно в'їхав у натовп пішоходів, 7 постраждалих

27 Березня 2021 09:54
У провінції Гвадалахара в Іспанії внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали сім людей, чотирьох госпіталізували. Чоловік наїхав на перехожих у стані відчаю через особисті проблеми.

Про це повідомляє регіональна служба екстреної медичної допомоги, пише Обозреватель. Зазначається, що подія сталася у п’ятницю, 26 березня.

Водій скоїв наїзд на людей. Чотирьох постраждалих довелося госпіталізувати. Серед них 52-річна жінка та троє чоловіків – 52, 54 та 66 років.

За даними іспанських ЗМІ чоловік навмисно скоїв дорожньо-транспорту пригоду, адже був у стані відчаю після того, як йому відмовили у праві опіки над дітьми. Правопорушника заарештувала поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus