USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

В Ірландії розпочалися заворушення через локдаун, є затримані та постраждалі

28 Лютого 2021 08:00
У Дубліні спалахнули акції протесту через продовження локдауну через коронавірус в Ірландії до квітня. Між протестувальниками та силовики виникали сутички, є затримані та постраждалі.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Спочатку протестувальники планували зібратися в центрі Дубліна на вулиці Святого Стефана, але поліцейські з кийками відтіснили натовп на Графтон-стріт. Мітингувальники кидали в силовиків феєрверки, пляшки та інші предмети.

Під час заворушень постраждали поліцейські, один з них потрапив до лікарні. Силовики затримали щонайменше 23 учасників заворушень у Дубліні.
Прем’єр-міністр Ірландії Міхал Мартін засудив заворушення та сказав, що вони «являють собою неприйнятний ризик як для суспільства, так і для ірландської поліції». А заступник прем’єра Лео Варадкар заявив, що був наляканий тим, що сталося в Дубліні.
Нагадаємо, у середу, 24 лютого, уряд Ірландії вирішив продовжити локдаун в країні до квітня 2021 року. Продовжити локдаун вирішили на тлі активного поширення «британського» штаму коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А у нас? Показати IP 28 Лютого 2021 09:22
А у нас в квартире газ! Агрессорский.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus