USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В Ірландії після понад пів року карантину відкрилися тераси ресторанів і кінотеатри

7 Червня 2021 17:48
В Ірландії після понад пів року перерви починають приймати гостей ресторани й бари, кінотеатри, театри, спортзали та центри дозвілля.

Як пише Європейська правда, про це повідомляє The Irish Times.

З понеділка 7 червня ресторани й бари можуть приймати відвідувачів на літніх майданчиках. В цілому в країні мають відкритися близько 4 000 пабів, де працюють близько 25 тисяч осіб. Дозволено працювати також пивним садам та подібним закладам.

Представники сфери повідомляють, що ще за тиждень у них забронювали майже всі місця на перший день відкриття.

Басейни, спортзали і центри дозвілля можуть приймати відвідувачів для індивідуальних тренувань. Крім того, дозволили проведення спортивних змагань, якщо вони відбуваються надворі.

Відкриваються також кінотеатри, театри і парки розваг, розташовані під відкритим небом.

Дозволену кількість гостей на весіллях збільшили до 25, а максимальну дозволену кількість учасників масового заходу надворі – до 100 осіб.

Окрім того, очікується серія експериментальних заходів з більшою кількістю учасників.

Ірландія має один з найнижчих показників зараження вірусом COVID-19 в Європі, але вона обрала повільніше відновлення економіки, ніж більшість європейських країн, після того як послаблення заходів у грудні спричинило величезний сплеск епідемії.

Країна також запровадила найсуворіші обмеження в ЄС щодо міжнародних поїздок, включаючи примус до 14-денного карантину в готелях для тих, хто приїздить з низки країн, включаючи США, Канаду, Бельгію, Францію та Італію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus