USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

В Індії директор та вчителі школи принесли учня в жертву

2 Жовтня 2024 23:27
В індійському місті Хатхрас директор та вчителі однієї з приватних шкіл задушили учня, щоб забезпечити процвітання своєму закладу.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Батьку 11-річного школяра зателефонували з навчального закладу і повідомили, що його дитина захворіла. Та коли чоловік приїхав до школи, сина там уже не було, а йому повідомили, що директор особисто повіз хлопчика до лікарні.

Чоловіка збентежила підозріла поведінка працівників школи, тому він звернувся до поліції. Правоохоронці того ж дня знайшли труп дитини, яка весь день пролежала в машині директора. У хлопчика знайшли сліди задушення. Поліцейські зараз же почали розслідування.

Читати ще: У Мексиці під час будівництва дороги знайшли стародавню стіну, зведену з кісток людей і тварин

Поліція встановила, що керівник приватної школи разом із трьома вчителями провів ритуал жертвопринесення, щоб їхня школа процвітала. Натхненником злочину був батько директора школи, прихильник віри в магію. Його затримали разом з убивцями.

Згодом на території установи знайшли мотузку, якою задушили хлопчика, а також хрест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus