USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

В Індії 55 годин не припинялися дощі, загинули пів сотні людей

15 Серпня 2023 22:39
Індію охопили проливні дощі, через що в Гімалаях сталося кілька смертельних зсувів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

За даними агентства, вже відомо про 50 загиблих в результаті стихії. Серед них – кілька людей, які загинули під час обвалення індуїстського храму.

За даними місцевої влади, число жертв може збільшитися, адже понад 20 осіб залишаються в пастці. Ведеться пошуково-рятувальна операція.

Через трагедію прийнято рішення скасувати всі культурні заходи з нагоди Дня незалежності, який Індія відзначає 15 серпня. Людей закликають залишатися вдома і не відвідувати місця, де можуть бути зсуви.

Як повідомляється, в постраждалих районах впроодвж приблизно 55 годин не припинялися дощі.
Нагадаємо, на головний острів Японії Хонсю обрушився тайфун «Лан» (Lan), принісши сильні опади, порушивши повітряне, автомобільне та залізничне сполучення та спричинивши хаос для внутрішніх і міжнародних мандрівників.

Нагадаємо, зливи та сильний вітер, викликані тайфуном «Ханун», спричинили повені, зсуви та значні пошкодження у Південній Кореї.

Через екстремальну спеку в Італії та Португалії вирують лісові пожежі. У Словенії, Австрії та Хорватії спостерігаються масштабні повені та зсуви ґрунту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus