USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

В якому стані госпіталізували 14-річну дівчину, яку на Волині збило авто

Сьогодні 09:12
14-річну дівчину, яку 12 серпня у селі Ласків Володимирської громади збив автомобіль, госпіталізували у Володимирське ТМО. Дівчина отримала множинні садна та забої.

Як розповів Волинським Новинам завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, бригада швидкої виїжджала на місце аварії о 20:27.

Постраждалу з множинними саднами в ділянці ліктьових та колінних суглобів, гематомою правого стегна та садном верхньої повіки госпіталізували у медичний заклад для огляду та надання відповідної допомоги.

Читати ще: У Луцьку п’яний водій Audi зачепив чотири авто та поїхав, а потім під час зупинки втаранив ще одне

Нагадаємо, 12 серпня ввечері у селі Ласків сталася дорожньо-транспортна пригода. На вулиці Шкільній мінівен сірого кольору збив неповнолітню дівчину.

Як повідомляли очевидці, 14-річна дівчинка гуляла із дитячим візком, коли її збило авто. Проте у швидкій зазначили, що медичної допомоги потребувала тільки одна постраждала дівчина.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що водій авто допустив наїзд на неповнолітню дівчину. Вона отримала тілесні ушкодження. Постраждалій у лікарні надали медичну допомогу, не госпіталізовували. Наразі з нею все гаразд. Правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей у Єдиний реєстр досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus